Friday, April 20 2018
Posljednja vijest

FC “Causevic”: SESTI “TROFEJ MILJANA MILJANICA” U JUNU

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalFudbalski centar “Caušević” iz Ulcinja će šesti put tradicionalno organizovati Medjunarodni fudbalski turnir “Trofej Miljana Miljanica”i to u periodu od 21- 25. juna. Za druzenje mladjih selekcija iz Crne Gore i regiona već ima zainteresovanih i oni su kao i do sada iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova. Ove godine pravo nastupa imaju djecaci, godišta 2003. i mladji , 2004 i mladji na velikom terenu, kao i 2005,2006 i 2007. na skacenom terenu 7+1 igrac i sve to na prirodnoj podlozi. Blizina fudbalskih terena, hotela i pjescane plaze cine da u svim dosadasnjim druzenjima ucesnici ponesu lijepe utiske zacinjene peharima za prva tri mjesta u svim godistima, kao i za najboljeg igraca, strijelca i golmana.

“Polako postajemo tradicija stoga imamo i obavezu da rastemo i podizemo nivo organizacije. Kao i svaka veca manifestacija i ova ima svoje prijatelje i ljude koji daju veliki doprinos u afirmaciji ovog turnira a to su Ljubo Petrovic (Anderba Niksic), Mirko Tamindjija (FF “Danilovgrad), Bardul Burniku (FK “Talenti” Kacanik), Muzafer Livoreka (Tetovo), Andrea Marku (Tirana) i naravno Mirsad Fazlagić, poznato fudbalsko ime Jugoslavije iz Sarajeva. Ponosni smo sto smo uvijek docekivali i ispracali goste na ulcinjski prijateljski nacin, sto su se gosti osjecali kao kod kuce, sto su upoznali ulcinjske bisere Stari Grad i Adu Bojanu i sto se svi rado vracaju”, istice Mišo Caušević “glavni krivac” price koja se prica i prepricava vec sest godina.

Ovih dana Fudbalski centar “Caušević” su posjetili Ljubo Petrovic i Muzafer Livoreka jos jedanput se uvjerivši u uslove i ambijent ovog kompleksa. “Zaista se radujemo sto smo dio ove price koja se zasniva na druzenju, postovanju i svemu sto donosi sport i fudbal. Ovdje smo upoznali nove prijatelje šireci tako pricu od koje imamo svi koristi a mladji narastaji najvise. Djecu najvise veseli sto pored fudbala i nadmetanjima sa vrsnjacima koriste plazu i more i tako istovremeno osjete sve cari ovog podneblja. Jednostavno jedva cekamo jun, lijepe terene, sunce, toplo more i dobar smjestaj i hranu u hotelu ‘Belvi’ i nadamo se jos vecem odzivu ekipa i skola fudbala iz regiona”, kazali su Petrović i Livoreka.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top