Thursday, February 27 2020
Posljednja vijest

FK “OTRANT OLIMPIK”: NREKIC OBECAO POMOC, CEKAMO I CUNGUA DANAS

OtrantGlavni menadzer kluba FK Otrant-Olympic g-din Skender Rexha, Arian Senika i Adnan Nani Alibegu imali su sastanak sa Predsjednikom parlamenta Opstine Ulcinj g-dinom Ljorom Nrekicem koji je bio u petak 08. jula 2016 god.

Tema je bila aktuelna situacija u kojoj se nalazi FK Otrant Olympic. Dovodi se u pitanje dalje takmicenje kluba koji je izborio plasman u visi rang, tj.u Drugu ligu Crne Gore, a u isto vrijeme i zbog velikog intresovanja gradjana, igrača, navijača i roditelja djece koji treniraju u nasem klubu.
Obavjestavamo vas da je Predsjednik parlamenta g-din Ljoro Nrekic obećao pomoć svojim autoritetom i da će lično da pozove privrednike Ulcinja da pomognu klub.

Nakon svih apela koje smo upucivali gradu i svim ostalim gradskim poslanicima, uslijedio je poziv Predsjednika Opstine Ulcinj g-dina Nazif Cungua, da dodjemo na sastanak u utorak 12. jula 2016 god. u 11 sati. Tada ce glavni menadzer kluba g-din Skender Rexha predstaviti kompletan izvjestaj za sljedecu takmicarsku sezonu i sta je potrebno da bi klub normalno egzistirao u Drugoj ligi CG.

Nadamo da ćemo naići na dobru volju da klub nastavi sa radom i da ce se rijesiti svi problemi sa finansijama i da cemo početi sa pripremama.

Ukoliko se to ne desi oslobodicemo sve igrače da mogu pronaći klub, gdje će moći nastaviti da igraju, a mi ćemo poslati pismo FSCG da odustajemo od takmičenja.

Vremena više nema za gubljenje, moramo sto hitnije poceti sa pripremama i sa sredjivanjem infrastrukture, kako bi grad Ulcinj imao predstavnika i takmicio se u fudbalskoj Drugoj ligi.
Sastanku će pored glavnog menadzera kluba prisustvovati os i kapiten ekipe Arian Senika i njegov zamjenik Adnan Alibegu.

Ulcinj, 11. jul 2016. FK Otrant-Olympic

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top