Sunday, October 21 2018
Posljednja vijest

FK “Otrant Olimpik”: UPITNO DALJE TAKMICENJE KLUBA

FK OtrantBilo je mnogo utakmica u kojima smo “Sudijski ponižavani” a da je u meču protiv FK Lovćen “suđenje bilo po zadatku”, drugačijim tretmanom i kriterijumima prema našim igračima u odnosu na protivničke.
U sudijskoj organizaciji ima mnogo stručnih ljudi, posvećenih sportu i pravdi, vrhunskih sudija i zbog njih koji časno rade odgovoran posao u fudbalu treba da se identifikuju i sanksionišu oni koji kvare ugled sudijske organizacije i Crnogorskog Fudbala.
Nakon još jedne utakmice na kojoj fudbal i sportsko nadmetanje nisu bili prioritet za sudije, nego suđenje po zadatku, mišljenja smo da pored dobre volje komisije za suđenje, očigledno ne možemo se izboriti sa jednim brojem sudija koji učestvuju u radnjama, koje sigurno nisu dio sporta.
Obavještavamo Vas da ćemo pored obraćanja komisiji za suđenje FSCG biti prinuđeni da pravdu potražimo i kod MUP-a, službe za borbu protiv organizovanog kriminala.
Jasno nam je da ne samo na ovoj utakmici već na svim mečevima u ovoj sezoni, plaćamo ceh rezultata iz prethodne godine, koji na žalost, bodu oči mnogima.
Naša uprava zasjedaće svakog dana, a kako sada stvari stoje upitno je dalje takmičenje našeg kluba.
Mi kao klub, svoje utakmice igramo pošteno na zelenom terenu gdje nas ne zanimaju “igre ispod stola”, svaki bod osvojili smo pošteno, borbom i zalaganjem naših igrača, isto tako nećemo dozvoliti da naš klub upadne u šake “nečasnih radnji”.
Ovaj fudbalski “zločin” od strane sudijske trojke nije odavno viđen na ligaškim terenima.
Nama nije bilo dozvoljeno da igramo, čak štaviše bili smo oštećeni u nekoliko navrata tendencioznim i možemo slobodno reći “bezobraznim” odlukama glavnog sudije Dalibora Vujisića i njegovih pomoćnika za šta postoje dokazi u video snimku.
Da je suđenje bilo nepristrasno, ne bi došlo do našeg reagovanja i reagovanja navijača i drugih ljubitelja fudbala širom Crne Gore, već bi smo kao ranije uvijek sportski prihvatili poraz.

Sportski pozdrav,
Predsjednik kluba
Ulcinj, 18.09.2017 god. Arian Murati

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top