Saturday, March 6 2021
Posljednja vijest

Foto CDM: DRUZENJE I PLESANJE NA SSF-u

Drugi dan Southern Soul festivala nastavljen je u sjajnoj atmosferi na lokaciji koja je oduševila strane goste. Cjelodnevno druženje i plesanje na plaži ispred Beach stagea osigurali su Dom Servini i Scrimshire iz WahWah45s i stari festivalski prijatelj Lexis. DJ pult na Bar stageu užarili su Dima Studitsky, Ilya Raskazzov, Jogarde i Ahu kao sjajna ženska snaga.Japanska muzička legenda, osnivač United Future Organizationa, Toshio Matsuura na glavnoj pozornici predstavio je svoj novi projekat Hex koji je upravo na Southern Soul festivalu imao svoj premijerni evropski nastup.

Andrew Ashong sa svojim je bendom kroz sat vremena plovio kroz zvuke autorskih pjesama i s publikom prigodno uglas izveo “Don’t Worry, Be Happy”.Nakon dva ipo sata žive svirke glavna pozornica ponovo se vratila klupskom zvuku gdje su Lefto i Alex Barck publici priredili pravi plesni spektakl.Završnica drugog dana pripala je Simbadu koji je do 6 časova ujutro držao na podijumu i dalje razigranu ekipu i priredio pravi jutarnji parti.

Današnji program u najavi ima fantastičan line-up, koji počinje nastupom Maje Milich na Bar stage-u i Brke na Beach stage-u.Publika će na Bar stage-u imati priliku da uživa uz zvuke koje donose Olivier Cavaller, Rustam Ospanoff, Bradley Zero, dok će Beach stage-u plažu ispuniti svojom energijom Rita Maia, Kev Beadle i Lea Lea koja će imati live nastup.Main stage obećava pravu muzičku poslasticu u vidu live nastupa britanskog projekta Anushka, soul gurua Omara i dua Kyodai a posjetioce će u novo jutro na talasima svog eklektičnog Dj seta uvesti izvanredni Olsulnade.

Treći dan Southern Soul festivala završiće se back to back proslavom 25 godina sviranja Shuye Okina i Eddya Ramicha. /CDM

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top