Thursday, May 24 2018
Posljednja vijest

Fudbal: ODRZAN TURNIR “ULCINJ KUP”

 

Stadiumi, Stadion, Futboll, FudbalFudbalski centar “Caušević” i Sportsko-rekreativno društvo “Belvi” su proteklog vikenda u sklopu priprema za predstojeću zimsku sezonu organizovali Međunarodni fudbalski turnir “ULCINJ KUP” za godišta 2006/07. i 2008/09.
Ušešće su uzele mlađe selekcije FK “Mornar” i FK “Arsenal”, škola fudbala “Barselona” iz Sutomora, škola fudbala “Mrkojevići”, kao i fudbalske akademije “Dinama” iz Tirane i FK “Tirana”.

“Na kraju takmičarske sezone iskoristili smo priliku da se ponovo sretnemo sa sportskim prijateljima iz Crna Gore i Albanije i da simbolično najavimo zimsku sezonu gdje očekujemo fudbalske ekipe što seniorske što mlađe selekcije iz Crne Gore i regiona gdje će opet glavnu riječ imati hotel ‘Olimpik’ sa svojim smeštajnim i sportskim sadržajima. Rezultat je bio u drugom planu, ali valja istaći da je najviše uspjeha imala akademija fudbala ‘Dinama’ iz Tirane, kao i da su sve ostale ekipe pokazale talenat i da se kvalitetno radi.
Zadovoljstvo je domaćina da je sve proteklo u fer i sportskom duhu i da su svi učesnici iz Ulcinja i Crne Gore ponijeli lijepe utiske”, kazao je Mišo Caušević na kraju ovog dvodnevnog druženja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top