Thursday, June 24 2021
Posljednja vijest

Funkcije: NIK DJELOSAJ VISOKI FUNKCIONER MINISTARSTVA PROSVJETE

Nik Đeljošaj, koji je po sopstvenom priznanju autor najnovijeg prijedloga za rješavanja statusa Tuzi, nedavno je imenovan na funkciju v.d. direktora Direktorata za obrazovanje pripadnika manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica u Ministarstvu prosvjete Crne Gore.

Đeljošaj je, inače, član Predsjedništva Albanske alternative iz Tuza, koja je na posljednjim parlamentarnim izborima, u oktobru prošle godine, nastupila u koaliciji sa Demokratskom partijom Fatmira Đeke.

Đeka je rekao da to imenovanje, kao i izbor Agrona Ibrahimija za predsjednika Upravnog odbora Hotelsko-turističkog preduzeća “Ulcinjska rivijera” potvrđuje da se realizuje koalicioni sporazum njegove koalicije i Demokratske partije socijalista.

4 comments

 1. Nik Djelosaj, stari prevarant!
  Propali biznismen koji je prevario svaku Albansku partiju u Malesiji.
  Malesija je magnet za ovakve tipove.

 2. Da , da ovim se potvrđuje realizuja koalicionog sporazuma sa DPS-om. Jer ste samo zbog funkcija usli sa njima, niste zbog poboljsanja socialne ili ekonomske situacije gradjana.

 3. Nadamo se da ostali u Ministarstvu prosvjete nijesu ni nalik njemu. Postoji li u njegovoj partiji neko vise obrazovan od njega da bi obavljao te radne zadatke? Ministre, divim Vam se kako komunicirate sa njim. Birajte najbolje saradnike.
  Pogresan izbor, definitivno. On nije potreban nikome, a posebno Vama.

  • Ma taman posla , MP obiluje kadrom sa Oxforda i Sorbone , jedan sjajan tim pedagoga i menadzera na celu s ministrom , svakako

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top