Monday, May 28 2018
Posljednja vijest

Gorana: ASFALTIRALI SMO 500 METARA KVADRATNIH PREMA VALDANOSU

 

Rruga, Put, Nova Mahala, ValdanosIz Sekretarijata za komunalne poslove opštine Ulcinj saopštili su da su proteklih dana asfaltirali oko 500 metara kvadratnih puta koji vodi prema Valdanosu.

“Taj put u Novoj mahali prema Maslinadi je bio znatno oštećen i na zahtjev mještana smo pristupili ovim radovima”, rekao je sekretar tog Sekretarijata Mustafa Gorana.

On je dodao da će se sa sličnim poslovima do početka sezone nastaviti i u drugim dijelovima ulcinjske opštine.

2 comments

  1. Na žalost moram Da konstatujem da 500m2 asfalta(dužine 50m) je vijest za portal i za nas građane, dok jedna potpuno nesposobna vlast skoro baš Ništa ne rešava ostalo od mnigobrohnih problema sa kojim se susrećemo mi građani i opština Ulcinj. Sa ovakvom vlašću koja je manje više ista zadnjih 20 god. ne vidim kako ce opstina rjesavati probleme, osim da nas guraju sa strane da bi nešto uradili. Znam da boli, ali ovdje apsolutno više ne nazirem ko bi to mogao preuzeti uzde i voditi ovaj grad u prosperitet.

  2. Pamtim ovaj put jos kao osnovac, znaci punih 40 godina isti, g Gorana ljudi stavljaju kucne ploce terase po 500kvadratnih M, vi se time dicite
    Napravite rekreativnu stazu za pjesake bicikliste do rampe od valdanosa

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top