Wednesday, November 25 2020
Posljednja vijest

HEC Milocer: BESPLATNE OBUKE ZA KUVARE I POSLASTICARE U KARISMI

Hotelsko Edukativni Centar (HEC) u Miločeru uz podršku Kraljevine Norveške kroz projekat “Norveška za vas” organizuje tromjesečne obuke za 14 kuvara i poslastičara za koje su po završetku programa otvorena radna mjesta u Karisma Adriatic hotelima u Ulcinju.

Obuke su besplatne i namijenjene su nezaposlenim punoljetnim licima sa prebivalištem u Ulcinju, Cetinju, Nikšiću, Danilovgradu i sjevernim crnogorskim opštinama u cilju njihovog kvalitetnog stručnog osposobljavanja za deficitarna zanimanja u ugostiteljstvu.

Renomirana međunarodna kompanija Karisma Adriatic Hotels će kao partner u projektu obezbijediti ugovore o radu za najmanje polovinu najuspješnijih polaznika, a svi koji polože završni ispit stiču i zvanične sertifikate o novoj kvalifikaciji, obzirom da je HEC licencirani organizator obrazovanja odraslih.

Program počinje krajem novembra 2020. godine i uključuje:

– 2 mjeseca obuka u HEC trening centru u Miločeru

– 1 mjesec obuke kod poslodavca u Karisma hotelima u Ulcinju

– smještaj tokom obuke, uniforme za rad i materijal za učenje

– nacionalni sertifikat o stručnoj osposobljenosti za zanimanja kuvar i poslastičar

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem brojeva telefona 033 468 246 ili 067 274 515, mejlom na hec@hecmontenegro.com ili direktno u hotelu  Residence u Miločeru gdje se nalazi Hotelsko Edukativni Centar.Milocer, Karisma

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top