Sunday, January 26 2020
Posljednja vijest

HTP Ulcinjska rivijera: NJEMACKA OSTAJE VAZNO EMITIVNO TRZISTE

Na najvećoj svjetskoj turističkoj berzi “ITB” koja se održava od 5. do 9. marta u Berlinu  predstavljena je i ponuda Ulcinja. U okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore prisustvuju predstavnici ulcinjske Turističke organizacije i HTP “Ulcinjske rivijere”.

Za HTP Ulcinjsku rivijeru u čijim hotelima je do kraja osamdesetih boravilo preko 90% njemačkih turista, Njemačka i dalje predstavlja jedno od glavnih emitivnih tržišta. U nudističkom naselju na Adi Bojani njemački gosti su prošlog ljeta ostvarili oko 10.000 noćenja. Na Berlinskoj berzi očekuju se susreti sa dugogodišnjim partnerima, kao i to da je prodaja za ovu sezonu bolja od prošlogodišnje.

Prvog dana sajma potpisan je ugovor sa najvećom njemačkom specijalizovanom turističkom agencijom za naturizam – Obenom, sa kojom Ulcinjska rivijera ima višedecenijsku saradnju. Očekujemo takođe i potpisivanje novih ugovora, ali ne možemo očekivati ništa spektakularno, jer Crna Gora još uvijek nema jeftin avio-prevoz.

U 26 sajamskih hala ove godine organizatori očekuju više od 11.000 izlagača iz 180 zemalja i preko 170 hiljada posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, ističe se u saopštenju HTP „Ulcinjska rivijera“.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top