Monday, September 21 2020
Posljednja vijest

HTP „Ulcinjska rivijera“: USPJESAN NASTUP NA SAJMU U BECU

HTP „Ulcinjska rivijera“ je zajedno sa Turističkom organizacijom Ulcinja nastupila u okviru crnogorskog štanda na sajmu turizma u Beču „Messe Wien 2013“  koji se održao od 16. do 19. januara.

Štand Crne Gore je bio jako dobro posjećen, a HTP „Ulcinjska rivijera“ je podijelila izuzetno veliki broj brošura, flajera i cjenovnika. Uspostavljen je kontakt i dogovorena saradnja sa austrijskim turističkim agencijama iz Beča i Graca. Najmasovnija populacija na sajmu bila je starosti preko 50 godina. Austrijanci izuzetno puno putuju i pored kampovanja, jako popularne u Austriji su evropske ture luksuznim digitalizovanim autobusima. Prvi put od 2007. godine, Crna Gora je nastupila na sajmu u Beču, a publika se na pultu Ulcinja najviše raspitivala za hotelski smještaj, kampovanje, kulturne i zabavne sadržaje.

Za HTP „Ulcinjsku rivijeru“ ovaj sajam je veoma značajan, jer znači otvaranje potpuno novog tržišta. Na sajmu je učestvovalo 750 izlagača iz preko 70 zemalja i preko 150.000 posjetilaca, ističe se u informaciji koju nam je proslijedila PR ovog preduzeća Ana Živanović.

One comment

  1. Uspjesan nastup na sajmu, a godinama knjizite fiktivne gubitke! Sramota!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top