Saturday, March 6 2021
Posljednja vijest

Humanitarna prica kompanije Meridianbet

Poslednjih mjeseci, Crna Gora i region, kao i cijeli svijet zaokupljeni su borbom sa pandemijom COVID-19, a zdravstveni sistem je pod velikim pritiskom, pokušava da kontroliše situaciju i što je prije moguće sve vrati u normalu.

Kompanija Meridianbet, lider u organizovanju igara na sreću, već dvije decenije posluje s velikim uspjehom u Crnoj Gori i regionu. Međutim, 2020. godine je posebno angažovana na polju podrške zdravstvenim sistemima, ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji i Bosni i Hercegovini i cijeloj regiji.

I nakon gotovo godinu dana od izbijanja globalne pandemije, kompanija Meridianbet nastoji da pruža podršku svojim sugrađanima humanitarnim aktivnostima i donacijama.

Pored toga, odgovorni su i pružaju veliku podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore, na kome je najveći teret, duga i nimalo naivna borba sa korona virusom.donacija naslovna (3)

Nakon brojnih donacija u vidu paketa pomoći širom Crne Gore i zemljama regiona, donirala je EKG aparat KBC-u, kao i brojnu opremu za medicinske radnike, a potom i profesionalne aparate za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC. Takođe, nedavno je ova kompanija izvršila još jednu donaciju KCCG u vidu profesionalnih aparata za pritisak koji ce u mnogome olakšati posao na odjeljenjima KBC-a kao i preko 10000 rukavica.

Sportska kladionica Meridian je donirala ambulanti Ostros u Baru profesionalne aparate za pritisak, kao i zaštitne maske.

Meridian je pružio podršku i pomoć ženama! U pitanju je donacija Sigurnoj kući žena u Nikšiću. Donirani su inhalatori za djecu sa respiratornim problemima.

Nakon toga, donacija ove kompanije i Vaterpolo saveza išla je dječijem domu Mladost koji se nalazi u Bijeloj, pomoć im je bila neophodna posebno u ovako teškoj situaciji, pa je ova kompanija odlučila da im donira stvari koje su im potrebne za opremanje osam kuhinja: indukcione ploče, servise i escajg za ručavanje kao i frižider.

Ispred vaterpolista su bili Drasko Brguljan i Aleksandar Ivovic Leka, pa su djeca u domu od Vaterpolo saveza dobili sveske, olovke, blokove i cjelokupan školski pribor.

Predstavnici Meridiana su 31-og decembra uručili paketiće djeci škole Prvi jun u Podgorici.

Poslednja donacija je otišla u dom zdravlja na Žabljaku. Donirani su profesionalni aparati za pritisak, kao i inhalatori.

Donaciju je primio doktor Zoran Bojović, koji se u ime cijelog doma zdravlja Žabljak veoma zahvalio na doniranoj pomoći, a kako saznajemo iz Meridianbet-a su ih kontaktirali da vide šta im je najpotrebnije u ovom trenutku.
Širom Balkana, Meridian je već u nekoliko navrata u godini za nama pomogao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nijesu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Meridianova humanitarna priča traje više od 20 godina. Otkako je počela velika zdravstvena kriza, ova kompanija je pružila pomoć stanovnicima više od 100 gradova i opština na cijelom Balkanu.

Ali, priča se ne završava ovdje. U narednom periodu planiraju niz donacija i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

20 comments

  1. Meridian ne staje sa donacijama od prvog dana…stvarno trebate biti ponosni

  2. Velika firma svaka cast na donacijama najbolji ste

  3. Od primorja do sjevera nema grada da Meridian nije dao donaciju, ovo sto rade otkad je picela pandemija je za svaku pohvalu.

  4. U humanitsrnoj prici kompanije Meridijan ima dta i da se procita. Svaka cast ljudima koji se ovoliko bore da pomognu svima u ovim teskim vremenima.

  5. Lijep gest od njih da pokažu humanost u najtežim trenucima

  6. Skoro godinu dna ne prestaju sa humanim akcijama svka im čast bravo

  7. Konstantan humanitaran rad meridiana je za svako postovanje.

  8. Donirali su i ranije ali otkad je korona pomazu svako malo, kako pojedince tako i institucije.

  9. Svaka cast vi ne prestajete od kako je pocela korona samo tako nastavite za svaku pohvalu

  10. Za svaku pohvalu ste,jer vase malo nekome mnogo znaci mnogo svaka vam cast.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top