Tuesday, April 13 2021
Posljednja vijest

Meridianbet: Humanost na djelu!

7DAA6AD7-CE9B-40D4-80EE-A170FBF46E3ESuočili smo se sa globalnom krizom koja ne poznaje granice, a jedini način da je prebrodimo ili ublažimo je human i udružen odgovor svih nas.

Broj kompanija i pojedinaca koji su se odazvali mnogim akcijama i izrazili svoju dobru volju govori da još uvijek postoji izražena svijest da je zajedništvo jedina snaga koja nam može pomoći.

U tu svrhu, zaposleni i čelnici kompanije Meridianbet su izuzetno pokazali spremnost da pomognu naporu koji država i državne institucije sprovode u suzbijanju posledica koronavirusa.

Kardiološkom odjeljenju KBCa, u Podgorici, darivali su savremeni EKG aparat sa ciljem da medicinskom osoblju na tom odjeljenju olakšaju rad i izađu u susret svim pacijentima koji čekaju na pregled.

Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti donirali su više desetina hiljada eura u novcu, sredstvima i hrani.

Da u borbi protiv opakog virusa ne postoje prepreke i razlike, dobro su pokazali volonteri kompanije Meridianbet.

Sve je počelo 6. aprila, prvom donacijom paketa pomoći Crvenom krstu u Budvi. Sa svojim zaposlenima-volonterima nastavili su sa donacijom duž primorja i Boke, Danilovgrad, Nikšić, Žabljak pa Berane i Bijelo Polje.

Svoje aktivnosti i humana djela začinili su darivanjem vaučera bebama rođenim 19. aprila.  Poklon vaučerima Kids Land u vrijednosti od 50€ svim bebama rođenim 19. aprila u Crnoj Gori, menadžment kompanije Meridianbet je pokazao da treba čuvati i vrednovati porodične vrijednosti.

Meridianbet, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću, zadugo će biti simbol humanosti i pomoći ne samo u Crnoj Gori i Srbiji, već širom Balkana.

Svakim svojim gestom pokazali su koliko je pojedinac bitan u društvenom sistemu i sigurni smo da će nastaviti istim ciljem.

176 comments

  1. Neka se mnogi ugledaju na vas nemam rijeci

  2. Svaka cast na humanosti sve cestitke svim radnicima Meridijana

  3. Tako to rade velike kompanije kao sto je Meridijan, bravoo

  4. Svaka cast

  5. Po ko zna koji put ste pokazali da ste najbolji!

  6. Puno mi je srce kad vidim koliko ste humani i svaka vam cast

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top