Tuesday, January 19 2021
Posljednja vijest

Meridianbet: Humanost na djelu!

7DAA6AD7-CE9B-40D4-80EE-A170FBF46E3ESuočili smo se sa globalnom krizom koja ne poznaje granice, a jedini način da je prebrodimo ili ublažimo je human i udružen odgovor svih nas.

Broj kompanija i pojedinaca koji su se odazvali mnogim akcijama i izrazili svoju dobru volju govori da još uvijek postoji izražena svijest da je zajedništvo jedina snaga koja nam može pomoći.

U tu svrhu, zaposleni i čelnici kompanije Meridianbet su izuzetno pokazali spremnost da pomognu naporu koji država i državne institucije sprovode u suzbijanju posledica koronavirusa.

Kardiološkom odjeljenju KBCa, u Podgorici, darivali su savremeni EKG aparat sa ciljem da medicinskom osoblju na tom odjeljenju olakšaju rad i izađu u susret svim pacijentima koji čekaju na pregled.

Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti donirali su više desetina hiljada eura u novcu, sredstvima i hrani.

Da u borbi protiv opakog virusa ne postoje prepreke i razlike, dobro su pokazali volonteri kompanije Meridianbet.

Sve je počelo 6. aprila, prvom donacijom paketa pomoći Crvenom krstu u Budvi. Sa svojim zaposlenima-volonterima nastavili su sa donacijom duž primorja i Boke, Danilovgrad, Nikšić, Žabljak pa Berane i Bijelo Polje.

Svoje aktivnosti i humana djela začinili su darivanjem vaučera bebama rođenim 19. aprila.  Poklon vaučerima Kids Land u vrijednosti od 50€ svim bebama rođenim 19. aprila u Crnoj Gori, menadžment kompanije Meridianbet je pokazao da treba čuvati i vrednovati porodične vrijednosti.

Meridianbet, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću, zadugo će biti simbol humanosti i pomoći ne samo u Crnoj Gori i Srbiji, već širom Balkana.

Svakim svojim gestom pokazali su koliko je pojedinac bitan u društvenom sistemu i sigurni smo da će nastaviti istim ciljem.

176 comments

 1. Humanost na prvom mjestu!!Tako rade Veliki!!!Treba mnogi da se ugledaju!

 2. Jedna humana i odgovorna firma.Pomogli su gdje je to bilo najpotrebnije.Bravo!

 3. Svaka čast

 4. Najbolji ste svaka cast

 5. Budva Stari Grad

  Tako to rade prave kompanije

 6. Najbolji ste ‼

 7. Samo tako nastavite

 8. Pohvale od srca za humanost

 9. Ma jes vala a dje je nesta nama igracima

 10. Dajte i nama neku pomuc stalnim igracima

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top