Thursday, April 25 2019
Posljednja vijest

In Memoriam: UMRO JE SEFKIJA-KEKO LJAMOVIC

 

KekoVijest da je u ponedjeljak poslije podne, u 73. godini života, umro Šefkija-Keko Ljamović brzo se proširila Ulcinjem. Njegovo skrhano srce nije više od četiri mjeseca moglo da izdrži bol zbog prerane smrti sina Sanija.

Keko je u Ulcinju, pa i šire, bio omiljen čovjek, dugogodišnji predsjednik Opštinske organizacije Crvenog krsta i još duže šef gradskog Sindikata.

Uvijek je bio tu da svima pomogne, da bude rame za plakanje, posebno radnicima poharanih preduzeća. Najviše ga pamtimo kao šefa kadrovske službe u Hotelsko-turističkom preduzeću „Ulcinjska rivijera“ iz najboljeg perioda ove firme.

Nedostajaće dobrodušni Keko kolegama radnicima, Meraji i Ulcinju, a najviše svojoj familiji. Molimo se da mu se Predobri Bog smiluje, njegovoj porodici podari strpljenje i spoji ga sa Sanijem u Raju.

One comment

  1. dr miko jovanovic beograd

    otisao je dobri Keko sa kojim niijesam ,silom prilika,proveo mnog vremena.Svaki nas susret me uvjeravao i potvrdjivao moje misljenje o njemu kao o dobrom i finom covjeku,Ulcinjaninu. Nama ostaje divno sjecanje na njega a porodici ovim putem izrazavam saucesce.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top