Tuesday, May 21 2019
Posljednja vijest

IPA CG-Kosovo: JACANJE KAPACITETA ZA POTENCIJALNE APLIKANTE

Pisanje, Projekti, IPA, Olovka, InspektorU okviru pripremnih aktivnosti prije objave Drugog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga, Zajednički tehnički sekretarijat u saradnji sa operativnim strukturama dvije zemlje učesnice (Kancelarija za evropske integracije Crne Gore, Ministarstvo finansija Crne Gore – Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći i Ministarstvo za administraciju lokalne samouprave Republike Kosova) organizuje trodnevne obuke na temu upravljanja projektnim ciklusom i radionice Projektne klinike u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo 2014-2020.

Obuka na temu upravljanja projektnim ciklusom za potencijalne aplikante sa Kosova će se održati u periodu 23.-25. oktobar 2018. u Đakovici (Kosovo).

Obuka za potencijalne aplikante iz Crne Gore će se održati u periodu 30. oktobar – 01. novembar 2018. u Beranama (Crna Gora).

Više informacija možete naći na https://cbc-mne-kos.org/me/obuke-na-temu-upravljanja-projektnim-ciklusom-zakazane-za-23-25-oktobar-2018-u-dakovici-kosovo-i-30-oktobar-1-novembar-2018-u-beranama-crna-gora/.

Radionica Projektne klinike za potencijalne aplikante sa Kosova je zakazana za petak, 26. oktobar 2018. u Đakovici (Kosovo).

Radionica Projektne klinike za potencijalne aplikante iz Crne Gore je zakazana za petak, 02. novembar 2018. u Beranama (Crna Gora).

Više informacija možete naći na https://cbc-mne-kos.org/me/projektne-klinike-zakazane-za-26-oktobar-2018-u-dakovici-i-2-novembar-2018-u-beranama/.

Takođe, Zajednički tehnički sekretarijat Ipa Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija i Crna Gora – Kosovo 2014-2020. je objavio drugo izdanje biltena Unaprijeđivanje saradnje u cilju informisanja javnosti o aktivnostima i događajima koji su sprovedeni u periodu Februar – Avgust 2018. godine u okviru ova dva programa.

Drugo izdanje biltena možete pruzeti sa: https://cbc-mne-kos.org/me/bilten/.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top