Sunday, March 24 2019
Posljednja vijest

IPA Crna Gora – Albanija: ODRZANE RADIONICE U PODGORICI I SKADRU  

 

DSC_0516Zajednički Tehnički Sekretarjat (ZTS), uz podršku opreativne strukture programa, Kancelarije za evropske intergracije Crne Gore i Ministarstva za Evropu i vanjske poslove Republike Albanije, organizovao je radionice – projektne klinike za potencijalne aplikante u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014- 2020.

Radionice su održane 10. jula 2018. godine u Podgorici (Crna Gora) i 12. jula 2018. godine u Skadru (Albanija). Ukupno je učestvovalo 46 učesnika, koji su predstavljali  nacionalne i lokalne vlasti/institucije, obrazovne institucije i civilni sektor iz programske oblasti.

Cilj radionica je bio jačanje kapaciteta potencijalnih aplikanata sa aspekta pripreme projektnih prijedloga, pogotovo onih koji nisu bili uspješni u okviru Prvog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Crna Gora – Albanija 2014 – 2020. Radionica je uključivala prezentacije, diskusije i savjete na koji način se ispravno popunjavaja projektni sažetak, matrica logičkog okvira i aplikaciona forma, uključujući i budžet.

Za više informacija, posjetite internet stranicu Zajedničkog Tehničkog Sekretarijata:

https://www.cbc-mne-alb.org/me/projektne-klinike-za-potencijalne-aplikante-u-okviru-ipa-programa-prekogranicne-saradnje-crna-gora-albanija-odrzane-u-podgorici-u-skadru/

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top