Monday, September 21 2020
Posljednja vijest

IPA projekat: U ULCINJU OTVOREN PRVI DIGITALNI MUZEJ U CRNOJ GORI

 

Muzeu digjital, Digitalni muzejMinistri u Vladi Crne Gore i Albanije Vujica Lazović i Milena Harito, gradonačelnik Ulcinja Fatmir Đeka i predstavnici Delegacije Evropske komisije u Podgorici otvorili su u petak u Starom gradu u Ulcinju prvi digitalni muzej u Crnoj Gori.

Prema njihovim riječima, realizacijom ove ideje uspješno je okončan IPA projekat „Povezivanje širokopojasnim internetom graničnih oblasti planine Prokletije“.

Postavka u Digitalnom muzeju prikazivaće putem trodimenzionalne animacije dio istorijskog i kulturnog nasljeđa grada Ulcinja.

“Ulcinjska tradicija i istorija će i na ovaj način postati dio evropske istorije i tradicije”, rekao je predsjednik Đeka.

One comment

  1. otvaranjem prvog digitalnog muzeja u CG u ulcinju, uspjeshno je okonchan projekat „Povezivanje širokopojasnim internetom graničnih oblasti planine Prokletije“?!?!?!?!ludnica… i nevjerovatno, mozhe li se ishta bez albansko-kosovskoh delegacija uradit u ulcinj??ne, veoma je bitno shto ce se surfati internetom na prokletijama, to je dio ulcinja

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top