Tuesday, March 26 2019
Posljednja vijest

IPA Ulcinj: POTPISAN MEMORANDUM O BRATIMLJENJU SA IPA SUBOTICA

 

IMG-6c6d0374d14163057bbc28be11d4c31d-VKrajem prošle sedmice u Subotici je održan sastanak Internacionalne policijske asocijacije (IPA) na kojem je učestvovala i delegacija članova Udruženja iz Podregije Ulcinj.

Tokom ovog skupa potpisan je Memorandum o bratimljenju IPA Ulcinj sa IPA Subotica.

Osim dogovora o daljoj saradnji, posebno je razgovarano o borbi protiv šverca droge i bezbjednosti u saobraćaju.

„Naši članovi su promovisali i turističke potencijale Ulcinja, jer su učesnicima na skupu podijelili reklamne flajere Turističke organizacije“, navode iz IPA Ulcinj.

Dodaje se da će IPA Crna Gora, Podregija Ulcinja, biti mentor Albaniji za prijem u tu asocijaciju naredne godine, jer je sada ta zemlja podnijela zahtjev da bude njen član.

U delegaciji IPA Ulcinj su u Subotici bili Šefkija Kurgaš, Radovan Vuković, Hafiz Murić i Ljubiša Sekulić, te gosti iz centrale IPA u Podgorici Veselin Pešić i Snežana Babović-Zekić.

3 comments

  1. ne razumijem? Kakvo je to licemerje? Zasto se nisu pobratimili sa Shkodrom ilji Dures? Koje su dodirne tacke sa Suboticom?

    • Inspektor Duško Maček

      Neka kompleksašu, mani nas tih nacionalističkih fora, pusti ljude nek se druže. Umiješ li da čitaš, vidiš da piše da Albanija nije član te policiske asocijacije? Ovdje se radi o policijskim asocijacijama, a ne o gradovima pobratimima. A Ulcinj i Drač inače jesu gradovi pobratimi.

  2. Znači Subotica prodala mentorstvvo koje je Srbiji dodeljeno. Očekivana në sposobnost velikih glava. Mentor može biti samo nacionalna Sekcija a odobrava Svetska Ipa organizacija. Bio sam u mentorskom timu za Ipa Crnu Goru i za godinu dana uveli Cg u punopravno članstvo.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top