Tuesday, April 13 2021
Posljednja vijest

Isak Sabanovic donosi nevjerovatne poklone u Meridianu!

Spremite se za sjajno iznenađenje koje vam je pripremila sportska kladionica Meridian, ali ovaj put u saradnji sa popularnom zvijezdom Isakom Šabanovićem!

Sigurni smo da ste na vašem TV-u ili društvenim mrežama imali priliku da vidite sjajnu reklamu, koja je takođe bila saradnja sportske kladionice Meridian i Isaka.

Osim nevjerovatne reklame, ova sportska kladionica je odlučila da nastavi sa iznenađenjima i uz pomoć popularne zvijezde donosi vam još jedno koje će vas sigurno oduševiti.

Naime, sportska kladionica Meridian i Isak ovaj put stvarno donose nevjerovatne poklone. Samo jednim klikom možete osvojiti poklon bonus koji su pripremili za vas i to 15e bonusa i 100 besplatnih spinova.Igraj Sa Mnom

Kako do pomenutih poklon bonusa?  Sve što je potrebno da uradite kako bi osvojili poklon bonus jeste da se registrujete na meridianbet.me, uz promo kod ISAK i to u periodu 05.03 do 07.03. dok traje aktuelna promocija.

Ako još uvijek do sad niste otvorili nalog u sportskoj kladionici Meridian, a htjeli ste da isprobate svoju sreću online, sigurni smo da je ovo pravo vrijeme da se registrujete.

Na samom početku uz pomenuti promo kod dobijate 15e bonusa, koje možete iskoristiti uz raznovrsnu sportsku ponudu, sa Meridianovim nevjerovatnim kvotama koje vas sigurno vode do sjajnog dobitka.

A takođe tu je i sjajnih 100 besplatnih spinova, kako bi ste se zabavli na Meridianovom online kazinu na kojem vas očekuje preko 1000 različitih igara.

Uz pomoć Isaka stižete vrlo lako do sjajnih poklona!

17 comments

  1. E ovo je reklama, a ne one Cece, Mece, Milice i cudesa, sa ovakvima saradjujte

  2. Odlican pjevac i rekla mu je super svidja mi se

  3. Super stvar dobro je da nas isak malo casti

  4. Sledece darivanje neka bude za stare igrace, eto apel za Isaka.

  5. Ipak moze bolje. Mislio sam da nikad nece promjeniti onih 10e , kad gle, promjenili su i to na bolje.

  6. Odusevljen sam i njegovim glasom i reklamom. Kada je on u pitanju tu nema greske.

  7. Gdje god da se pojavi ostavi sve bez teksta. Takva je i reklama , cim je zapjevao odusevio sam se, naravno koristi svaku priliku da promovise svoj glas i to mi je drago.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top