Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

Jakupi porucio “albanskim lidercicima”: PODNESITE OSTAVKE I TRAZITE OPROST OD GRADJANA

Isat JakupiSaopštenje za javnost predsjednika Centralne albanske partije za integracije dr Isata Jakupija.
Poslije skoro 28 godina vlasti albanskih partija vlast u Opštini Ulcinj je predata toliko lako i bez znoja. Samo za lični interesi lidera (liderčića)! Kao da mi, intelektualci, predsjednici drugih partija, dijaspora, pa i obični gradjani, ne postojimo.

Pokazalo se da su do danas oni držali birače na klackalici, a iza njihovih leđa regulisali stolice za sebe i svoje interese, kojima nikad kraja.

Zbog takvog čina ja ih prozivam da ispred vjernih svojih birača i organa svojih partija podhitno daju ostavke! Jer, niti partije niti birači nisu krivi. Oni nisu ni rasparčani, jer su pokazali kako se glasa i kako se dobijaju izbori.

A ti liderčići su pozivali birače da “glasaju albanski, jer će nam doći iz Podgorice da vladaju sa nama”. Budite jednom iskreni! Tražite izvinjenje zašto ste ih prevarili! Podsjećate me na lidere DF-a koji su rasparčali opoziciju.

Kad je u pitanju DPS i njihov lider, zašto se toliko plašite? Zašto ste toliko kukavice? Zašto iz Force niste pozvali lidera PQSHI? Albanci su pokazali i na lokalnim i na predsjedničkim izborima kako treba glasati. Oni to dobro znaju. Da ne govorimo za našu Partiju koja je spasila Državu nakon parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine. Pa šta još treba učiniti za Državu?

A mi smo i dalje bez funkcija i nagrada. Ostali smo živi. Nastojimo i dalje da budemi iskreni, a ne dvolični i poltroni Milovi i drugih funkcionera kao, na primjer, Duška Markovića.

Znate vi liderčići i gradjani koliko me oni gnjave i šalju bezvezne sudske pozive da bi me uplašili.

Albanci svaki dan trpe diskriminaciju. Mnogi napuštaju, najviše mladi, svoja ognjišta.

Sezona počinje, a mi niđe. Ništa ne funkcioniše, osim inspekcije koja zatvara lokale i pokazuje zube. Neće valjda opet pred sezonu prebiti omladinu.

A u Skupštini opštine imamo 30 odbornika pozicije. Ovo me podsjeća za vrijeme druga Tita.

Nadam se da će članovi i simpatizeri svih albanskih partija tražiti odgovornost svojih lidera zbog ove situacije i poklanjanja vlasti DPS-u.

Zato, napustite vrhove stranaka! Tražite izvinjenje od svojih glasača i građana za sve loše što ste uradili. U suprotnom, ili ste korumpirani ili radite iz inata jedan drugom.

Znajte da vam nikad nećemo davati mira i uvijek ćemo vas kritikovati. Konstruktivno, za dobro svih i našeg grada i države Crne Gore.

One comment

  1. A da oćeš više ti da batališ politiku spasioče države i da podneseš ostavku pred cijelim tvojim kontingentom od 8 glasača, a možda ni toliko. #pralle #prallaboshe

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top