Friday, December 13 2019
Posljednja vijest

Jakupi: REVOLTIRAN SAM POLITIKOM VLASTI, POSEBNO ALBANSKIH STRANAKA

 

Isat JakupiIzjava za javnost lidera Centralne albanske partije za integracije dr Isata Jakupija.

Jako smo revoltirani sa politikom današnje vlasti, tj. koalicije u Opštini Ulcinj, a najviše albanskih partija, odnosno 31 poslanika.

Jer ovo što se momentalno dešava, slobodno možemo reći i nazvati najlošijom vlasti, a za to su krive albanske prodate partije.

Sami se mozemo uvjeriti o kakvoj sezoni se radi, a prvi covjek grada je izjavio da ce biti najbolja i najbogatija sezona. O tome ne treba puno govoriti nego gradjani to osjecaju na svojoj kozi, koji su svakim danom siromasniji zbog loše naše teror politike koja se kreira nad gradom na jednoj strani, a na drugoj same Drzave prema ovom gradu i najpitomijim gradjanima koji su uvijek davali podrsku, a oni uzvracali sa taksama, pljackama, blokadama, Karizmama, Morskim dobrom, Valdanosom, Mavrijanom, inspekcijskim sluzbama koje prave koktele samo da bi dosli raditi i kažnjavati gradjane Ulcinja; sad liturgijama u Ulcinju u kojem se zivjelo u dobrom postovanju gradjana bilo koje vjere. No, gradjani su toliko pametni da nece sebe dopustiti i dozvoliti da dodje do bilo kakvog vjerskog nepostovanja a svi znamo gdje je uvijek vodilo nepostovanje i netrpeljivost.

Na drugoj strani sigurno neke vece discipline i kulture se primjecuju. Ali, Parking Servis su najvise osjetili gradjani samoga grada koji placaju sa kamatom ovu sezonu. Jer, gosti bjeze i ostavljaju grad sele se u Stoj i na Veliku Plazu samo zbog parking placanja, a sad jos i Pauka.

Ovaj teror nad gradjanima nije se desio ni 1990-tih godina za vrijeme rata u bivsoj Jugoslaviji, u periodu vladavine Slobodana Milosevica.

Zbog toga ce ova sezona biti najsiromasnija i najteza, a gradjani ce osjetitj na svojoj kozi zbog takve ko zna cije politike i ko stoji iza toga da sto vise osobito Albanci napustaju svoja ognjista i najbogatiji grad, posebno mladim.

Apelujem na albanske partije i presjednika Skupstine da podhitno održe Skupstinu sa tackom: kuda ide Ulcinj i ko osiromasuje gradjane zbog lose politike i torture nad gradjanima.

Brzo cemo se sastati sa predsjednikom Skupstine, pa i sa predsjednikom Opstine. U suprotnom, u roku od nedelju dana ako ne bude pomaka pozvacemo kao Partija da gradjani Ulcinja u sto vecem broju izadju ispred zgrade Opstine i pokazati nezadovoljstvo radom Opstine.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top