Sunday, September 27 2020
Posljednja vijest

Jelusic: OCEKUJEM KOREKTNE CIJENE, GOSTI STIZU POCETKOM JUNA

Predrag JelusicDirektor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Predrag Jelušić saopštio je da ove godine od zakupaca plaža očekuju korektne cijene, jer je zbog čitave situacije sa koronavirusom ovo godina solidarnosti.

“Plaže su otvorene od petka. Mi smo napravili jedan set mjera, zakupci će dobiti jasne smjernice od Instituta za javno zdravlje, poštovaće se fizička distanca, veća higijena, mjeriće se kvalitet vode ove godine malo intenzivnije, transparentnije će biti analize za građane i goste”, rekao je on za Televiziju Crne Gore.

Goste očekuju i početkom juna, tako da vjeruju da je Crna Gora spremna za ljeto 2020.

Tržište je slobodno za cjenovnu politiku, no Jelušić dodaje da cijene ne bi trebalo da ove godine budu veće. “Vjerujem da je svim našim zakupcima kao i svima godina izgubljenih očekivanja. Očekujemo korektne cijene od zakupaca, zbog koronavirusa ovo je godina solidarnosti. Bićemo u prilici da to pratimo, nadamo se da će svi imati osjećaj dobre mjere. Ostaje i mjera da nakon 17 sati ležaljke budu besplatne,” naveo je Jelušić, ističući da se ugovori sa Morskim dobrom moraju poštovati i da nema mjesta za improvizacije.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top