Wednesday, March 20 2019
Posljednja vijest

Jevric: DPS-U VAZNIJI GRADJANI NEGO VLAST

Član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Goran Jevrić rekao je da niko ne treba da snosi odgovornost što je ta partija, iako je osvojila najviše mandata, završila u Ulcinju u opozicionim klupama. „Uspjesi naše stranke u Ulcinju tokom posljednje tri i po godine, koji se ogledaju u rastu povjerenja za oko 30 odsto, ne mogu biti povod za bilo čiju smjenu. Naprotiv. Nama u DPS-u je mnogo važnije da nam umjesto vlasti ne izmakne podrška građana Ulcinja“, rekao je on „Vijestima“.

Prema njegovim riječima, DPS nema ništa protiv nove ulcinjske koalicije, kao i da se ta postizborna dešavanja neće reflektovati na savez na državnom nivou.

„DPS nikom, pa ni Forci, nije nudio mjesto predsjednika Opštine. Vjerujemo i dalje da to treba biti kandidat naše stranke“, dodao je Jevrić.

4 comments

  1. Da vam vlast nije vazna, ne bi potrosili silne pare za kupovinu glasova.. nije porasla podrska ulcinjana nego vas budzet, a kako je porastao…….

  2. Za vas su građani samo obične cifre, metoda 1 zaposleni 4 glasa je čist dokaz za to.

  3. nemoj vise savjete za ulcinj da dajes Gorane. ti si ulcinju veliki neprijatelj .. unisteni ste, sad i za vise decenija u Ulcinju

  4. Jevricu kako te nije sramota da dajes moralne lekcije , sta ste sve obecali narodu pre izbora a sad vas nema nide… imacete I na sledećim izborima 30 odsto ali manje glasova ..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top