Monday, September 28 2020
Posljednja vijest

Kalezic reagovao na izjavu Çapunija: SADA NEMA MJESTA ZA PARTIJSKE AKTIVNOSTI I INICIJATIVE

 

Skender Kalezic(1)Izjava za javnost izvršnog direktora Doo “Komunalne djelatnosti – Ulcinj“ Skendera Kalezića.

Neizdavanje računa pravnim osobama (preduzećima) koje ne obavljaju svoju djelatnost, što je preporučio predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj g. Ilir Çapuni, predviđeno je odredbama Zakona o komunalnim djelatnostima i te se odredbe strogo poštuju, bez obzira na situaciju.

Isto tako, preporuka koja se odnosi na olakšice za fizičke osobe, odnosno za domaćinstva i građane, Vlada Crne Gore je uputila i objasnila preko ministrice ekonomije Dragice Sekulić.

Nije pretjerano još jednom naglasiti koliko je ozbiljan izazov za našu zemlju prijetnja širenjem virusa COVID 19 i koliko je važno da država, Opština, institucije i službe rade svoj posao. Stoga u ovoj situaciji nema mjesta za partijske aktivnosti niti za inicijative koje imaju stranački karakter. Umjesto toga, od vitalnog je značaja da svu energiju usmjerimo na rad Opštinskog štaba za zaštitu i spašavanje na čelu s predsjednikom Opštine g. Lorom Nrekićem, a zatim da slijedimo preporuke ovog štaba i Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti.

Na kraju, želim napomenuti da su u jednoj od vaših izjava u medijima, naši zaposleni s pravom nazvani “Lavovi Ulcinja”. Upravo oni, ugrožavajući svoje zdravlje, stalno rade na osiguravanju zaštite građana Ulcinja. Stoga, mi kao funkcioneri, imamo posebnu odgovornost da osiguramo i doprinosimo njihovom nesmetanom radu, bilo to i plaćanjem mjesečnog računa!

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top