Tuesday, August 11 2020
Posljednja vijest

KARISMA HOTELI: I OVE GODINE SPREMNI ZA BLACK FRIDAY – NEDJELJU NESTVARNIH POPUSTA

Black FridayDa li ste znali da Black Friday uvijek „pada“ prvog petka poslije praznika – Dana zahvalnosti, i zapravo predstavlja uvod u novogodišnju i božićnu kupovinu, ali i dan kada su gotovo svi artikli na nevjerovatnim sniženjima? Black Friday je prepoznatljiv po ogromnim gužvama u saobraćaju i u tržnim centrima, što mu i samo ime govori, a postao je popularan i po neobičnim događajima koji ga prate na gotovo svim meridijanima.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro je, u susret Black Friday groznici, obezbijedila popuste i do 50 odsto za boravak u najboljem porodičnom rizortu u Crnoj Gori – Holiday Villages Montenegro, za zimsku sezonu 2019/2020, kao i predstojeću ljetnju sezonu.

Zimska sezona trajaće do 30. aprila, i gosti će, ukoliko rezervišu svoj boravak u toku trajanja popusta za Black Friday, dobiti svoj aranžman po 35 odsto nižoj cijeni, dok će oni, koji budu rezervisali svoj aranžman za ljetnju sezonu, koja će trajati od 1. maja do 31. oktobra, ostvariti popust od čak 50 odsto.

 

Otvaranjem novog djela – zgrade D, sa četiri plus zvjedice, Karismin kompleks obogaćen je za 96 luksuznih soba, te četiri swip up apartmana. Dodatni kapaciteti, kao i novi zatvoreni bazen, najveći u Ulicinju, doprinijeli su aktivnoj turstičkoj sezoni, koja će trajati tokom cijele godine.

Gosti Holiday Villages Montenegro-a mogu uživati u premium turističkoj ponudi, koja obuhvata: 353 sobe, šest bazena, četiri restorana, kao i sedam barova. Gostima su na raspolaganju: mobilijar za bazene i plažu, snek barovi sa zdravim užinima, te brojne aktivnosti za djecu i odrasle, na otvorenom i zatvorenom.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top