Wednesday, July 15 2020
Posljednja vijest

Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville grupacija: Otvaramo Margaritaville Island Reserve by Karisma

 

Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville predstavljaju zajednički prvijenac – Margaritaville Island Reserve by Karisma, all-inclusive rizort iskustvo, koje obuhvata luksuzne, opuštajuće  rizorte, izgrađene na obalama plaža širom Meksika i Kariba. Partnerstvo između Karisme i Margaritaville predstavlja prekretnicu, i označava početak dugoročne veze za izgradnju i upravljanje Margaritaville Island Reserve rizortima.A-Signature-Suite-at-Margaritaville-Island-Reserve-by-Karisma-min

Jedinstvenim dizajnom, izuzetnom uslugom, vrhunskom hranom i pićem, prožetom temama sa različitih tropskih destinacija, Karisma i Margaritaville će pružiti dinamično, prvoklasno Island Reserve Inclusive® iskustvo, koje pruža klijentima nove mogućnosti za bezbrižan, zabavan odmor inspirisan stihovima i stilom života pjevača, tekstopisca i bestseler pisca Džimija Bafeta.

Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun by Karisma, prvi all-inclusive Margaritaville rizort će debitovati u zimskoj sezoni 2019. godine. Ovo ljetovalište kombinuje Karisminu renomiranu luksuznu uslugu i izvanrednu hranu i piće, sa autentičnim Margaritaville osjećajem za zabavu i eskapizam, originalnim konceptima hrane i pića, kao i ikonskim elementima dizajna.Karisma

Dodatne potvrđene lokacije uključuju još jedan rizort u meksičkoj Riviera Maya, Jamajki i Kap Kani u Dominikanskoj Republici, pored ostalih destinacija u Latinskoj Americi i na Karibima.

Karisma Hotels & Resort grupacija uspješno posluje u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Nedavno su javnosti u Crnoj Gori predstavljeni dodatni kapaciteti kompleksa Holiday Village Montenegro, u vidu 96 luksuznih soba i četiri swim-up apartmana, koji su znatno doprinijeli turističkoj ponudi Karisme u Ulcinju.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top