Sunday, August 25 2019
Posljednja vijest

KARISMA HOTELS & RESORTS: NAJBOLJI ALL INCLUSIVE HOTELSKI LANAC SEDAM TRAVVY NAGRADA DODIJELJENO KARISMI U NJUJORKU

TravvyKarisma Hotels & Resorts nastavlja sa uspješnim početkom godine, te nizu nagrada, dodaje i Travvy nagrade, koje su dodijeljene u Njujorku. Na ceremoniji dodjele nagrada, Karisma Hotels & Resorts proglašen je najboljim all inclusive hotelskim lancem. El Dorado Maroma by Karisma, dobio je nagrade kao najbolji all inclusive rizort, spa i velnes, kao i nagradu za najbolji hotel za medeni mjesec. Nagradu za najbolji porodični hotel/rizort na Karibima dobio je Nickelodeon Hotels & Resorts PUJ, nagradu za najbolji luksuzni hotel/rizort dobio je Azul Beach Resort Negril, dok je nagradu za najbolji porodični hotel/ rizort za teritoriju Meksika dobio Generations Riviera Maya by Karisma.
Travvy nagrade dodijeljuje kompanija TravAlliancemedia, lider u industriji, koja povezuje brendove iz segmenta turističkih putovanja u slobodno vrijeme sa agentima i njihovim klijentima, a sve to ostvaruje kroz medije, putem marketinga, kao i proizvodima za angažovanje potrošača.
El Dorado Maroma, rizort u srcu Kariba, namijenjen je odmoru za odrasle, najčešće mladencima, koji svoj medeni mjesec žele provesti u intimi, na romantičan način. Gostima su, pored ultra luksuznog smještaja, na raspolaganju cjelodnevna usluga ličnih batlera, razne kulinarske aktivnosti, kao i savremeno opremljeni bungalovi na vodi. Ono što je karakteristično za ove bungalove su: stakleni podovi, privatni infinity bazeni, đakuzi na otvorenom, unutrašnji tuševi, kao i direktan pristup merdevinama u okean.
Azul Beach Resort Negril, rizort sa pet zvjedica, namijenjen je svim generacijama. Nalazi se na plaži Seven mile na Jamajci. Ovaj rizort čine dva različita, luksuzna enklava, koji odgovaraju drugačijim, individualnim ukusima. Gosti mogu uživati u luksuznim sobama sa pogledom na okean, ili u nekom od apartmana iz Premium selekcije. Gostima su, pored Gourmet kuhinje, na raspolaganju razne aktivnosti, usluge, spa centar svjetske klase, a sve ovo doprinosu nezaboravnom užitku gostiju.
Karisma Hotels Adriatic Montenegro, kao dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, vodi dvije godine svoje uspješno poslovanje u Crnoj Gori. Za to vrijeme, otvorena su dva hotela u Ulcinju: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, koja su vratila nekadašnji sjaj i raskoš turističkoj ponudi najjužnijeg grada u Crnoj Gori. Wind Rose Resort, u Baru, koji je u menadžementu ove grupacije, bilježi rekordnu posjećenost i u produženoj sezoni. Sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je dovela u Crnu Goru goste iz Zapadne Evrope i time skrenula pažnju turista na turističku ponudu Crne Gore.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top