Saturday, February 23 2019
Posljednja vijest

Karisma Hotels & Resorts: UPRAVLJACEMO LUKSUZNIM HOTELOM  „ALLURE PALAZZI KOTOR BAY“

 

Karisma Kotor 2Svečanom ceremonijom presijecanja vrpce u nedjelju, 24. juna otvoren je hotelski kompleks sa pet zvjezdica „Allure Palazzi Kotor Bay“ u Dobroti, u Kotoru. Menadžment hotela dat je na upravljanje međunarodnoj hotelskoj grupaciji Karisma Hotels & Resorts, koja jeprepoznata po svom inovativnom pristupu i jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta.

Na svečanosti povodom otvaranja svim prisutnima obratio se Nemanja Kostić, izvršni direktor za razvojne projekte u grupaciji Karisma. On je istakao da je Allure Palazzi još jedan doprinos Karisme turističkom proizvodu Crne Gore koji je realizovan domaćom radnom snagom, koristeći crnogorske kompanije i proizvode i zapošljavajući dominantno turističke poslenike iz Crne Gore uz najbolji međunarodnu praksu.

Osim Kostića gostima je dobrodošlicu u Allure Palazzi poželjela i generalna menadžerka hotela, Larisa Jovanović. Jovanović je istakla da ovaj luksuzni hotelski kompleks čini 89 moderno opremljenih soba, kao i 10 jedinstvenih vila. Svim gostima je takođe na raspolaganju predivna plaža smještena u srcu Bokokotorskog zaliva. Tu su i tri restorana i pet barova sa bogatom gastronomskom ponudom.

Tokom svečanosti koja je upriličena povodom otvaranja hotelskog kompleksa Allure Palazzi, uz veličanstven vatromet nastupio je legendarni pjevač, Massimo Savić, a događaj je otvoren muzičkim nastupima Martine Vrbos i Unique Quarteta.

Allure Palazzi nalazi se na samo 11 km od Tivatskog aerodromai 15 minuta šetnje do Starog grada Kotora, stoga već slovi za jedinstvenu destinaciju apsolutne harmonije  i komfora u središtu Boke Kotorske.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top