Wednesday, November 25 2020
Posljednja vijest

Karisma: INVESTICIJA OD 150 MILIONA U NOVI KOMPLEKS

Predsjednik Karisma grupacije u Dominikanskoj Republici Horhe Felizi i suosnivač Karisma grupacije Ljubiša Krstajić sa saradnicima su predstavili projekat, te upoznali sa luksuznim i međunarodno poznatim brendovima Margaritaville Island Reserve Cap Cana i TUI Sensatori Cap Cana rukovodstvo Dominikanske Republike.1 (4)

Inaguracija projekta zakazana je za oktobar naredne godine, kad će ovaj kompleks imati 519 luksuznih soba i apartmana. Procijenjena investicija iznosi 150 miliona dolara. U svojoj prvoj fazi, koja bi trebalo da bude otvorena 2021 godine, kompleks će imati 519 soba, 268 za Margaritaville, 251 za TUI Sensatori, koje će imati porodični koncept, i 40 vila samo za odrasle, sa uslugom na najvišem nivou. Hotel će imati 11 restorana, šest barova, dvije recepcije, jedan spa, šest bazena, dva pozorišta, kao i sportski sadržaj, te craft beer fabriku u kojoj će gosti uživati u umjetničkom iskustvu prozivodnje piva.2 (3)

Karisma grupacija ima ekskluzivitet za Karibe i Meksiko, a turističku ponudu ovih destinacija upotpuniće kompleks Margaritaville Island Reserve i TUI Sensatori Cap Cana. Margaritaville je stil života inspirisan tekstovima i životom Jimmy Buffet-a, čije pjesme izazivaju strast za tropskim bjekstvom i potpunim opuštanjem.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top