Tuesday, December 1 2020
Posljednja vijest

Karisma: INVESTIRANO 2,7 MILIONA EURA U HOTEL „THE LONG BEACH HOTEL MONTENEGRO“

Karisma 4Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, rekonstruisala je The Long Beach Hotel Montenegro u opštini Ulcinj.

Vrijednost ukupne investicije iznosi 2,7 miliona eura. Investicija, u dvije faze, obuhvatila je rekonstrukciju soba, kao i: lobby-ja, lobby bar-a, nove recepcije, restorana, te otvoreno-zatvorenog bazena.

Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach Hotel Montenegro hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću.

Veliki uspjeh ove korporacije, a takođe iskaz povjerenja u trasirani razvojni put države Crne Gore u oblasti hotelijerstva jeste činjenica da je jedna ovakva investicija realizovana u potpuno atipičnoj sezoni, kao što je 2020.

Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu.

 

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top