Wednesday, September 30 2020
Posljednja vijest

KARISMA: POKRENUTA GLOBALNA KAMPANJA „ODMOR ZA HEROJE“

Odmor za nase herojeKako bi zahvalila svima onima, koji su bili u prvim redovima u borbi savirusom COVID 19, međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, pokrenulaje kampanju „Odmor za heroje“, koja na globalnom nivou podrazumijeva više od 150 odmora, dok će za Srbiju i Crnu Goru biti obezbijeđeno više od 150 noćenja za heroje i njihove najmilije.

U Sjedinjenim Američkim Državama, lice kampanje je renomirani pjevač i kantautor Džimi Bafet, koji je u jutarnjem programu CBS show-a najavio kampanju, te dodijelio odmore zdravstvenim radnicima. Nakon plasmana, u kampanju se uključila i Vupi Goldberg, te su zajedno usrećili zdravstvene radnike iz Linkoln bolnice u Bronksu boravkom u Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma rizortu.

Za Srbiju i Crnu Goru, zaštitno lice je poznati glumac Andrija Milošević. Heroji mogu biti nominovani putem samoapliciranja ili nominacijom od strane NN lica preko sajta:https://www.karismaadriatic.com/odmor-za-nase-heroje/

U samu kampanju se mogu uključiti privrednici, ljudi dobre volje, koji će svojom donacijom povećati broj odmora za zdravstvene radnike u Karisminim hotelima, te doprinijeti solidarnosti, koja nam je u ovim teškim vremenima potrebna.

Karisma posluje na crnogorskom primorju već treću godinu, i za to vrijeme, renovirana su i otvorena dva hotela The Long Beach Montenegro i Holiday Village Montenegro, u najjužnijem gradu u Crnoj Gori. Otvaranjem ovih hotela revitalizovana je i upotpunjena turistička ponuda Opštine Ulcinj.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top