Monday, July 16 2018
Posljednja vijest

Karisma predstavila projekat: ULCINJ IMA NAJVECI POTENCIJAL U EVROPI

 

Hotel Bellevue 3Izvršni direktor za razvoj Karisma Hotels & Resorts Nemanja Kostić izjavio je da mu je drago što ta kompanija uskoro kreće sa projektima u Ulcinju, “u gradu gdje sunce najviše sija”.

“Ulcinj je najveći potencijal ne samo Crne Gore, već i cijele Evrope”, istakao je on govoreći na prezentaciji projekta “Holiday Village Montenegro” koji Karisma namjerava napraviti na prostoru gdje se nalaze hoteli “Olimpik” i “Belvi”.

Na svečanosti koja je u četvrtak održana u hotelu “Hilton” u Podgorici, a kojoj su prisustvovali visoki državni i opštinski zvaničnici, prikazan je izgled budućeg kompleksa koji će biti realizovan u tri razvojne faze. Dodaje se da će u njemu odmarati brojni turisti, koji će dolaziti u aranžmanu najvećeg svjetskog turoperatora, njemačkog “TUI”-ja, koji je partner Karisme.

Najavljeno je da će čitav kompleks do 2020. godine imati ukupno 600 soba, te da će investicija iznositi 31,2 miliona eura.

Karisma u svom portfoliu ima 29 hotela sa ukupno 5.288 soba, 8.500 zaposlenih, realizovala je u ovoj godini 2,7 miliona noćenja, a ukupni prihod je iznosio 400 miliona dolara.

Na svečanosti je govorio i ministar turizma Crne Gore Pavle Radulović koji je izrazio uvjerenje da je ovo dobar posao za Ulcinj i čitavu Crnu Goru.

One comment

  1. dr miko jovanovic beograd

    dace Bog da i Ulacinj ogrije sunce.Iako ga imamo preko 280 dana godisnje,vise nego Hvar,nijesmo znali da iskoristimo tu blagodet.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top