Thursday, April 26 2018
Posljednja vijest

Karisma: PRVO POBJEDA NA TENDERU, A ONDA OBNOVA HOTELA

 

Karisma Hotels AdriaticOperativni potpredsjednik Hotelske grupe Karisma Hotels&Resorts Saša Milojević  kazao je da se pripremaju za učešće na tenderu za objekte HTP “Ulcinjska rivijera”, koji bi uskoro Vlada Crne Gore trebalo da raspiše za zakup na 30 i 90 godina.

“U renoviranje postojećih hotela Olimpik i Belvi, planiramo ulaganje od oko 20 miliona eura, kao i gradnju 400 novih soba u narednih tri do pet godina sa investicijom od oko 60 miliona. To znači da bismo imali oko 600 soba i investiciju od oko 80 miliona eura”, rekao je on “Vijestima”.

“Ako pobijedimo na tenderu odmah bi počelo renoviranje Olimpika i Belvija, koje bismo otvorili što je prije moguće. Nove hotele isto tako bismo počeli graditi, pa bi za sezonu 2019. ovo već bilo spremno”, kazao je  Milojević .

On je dodao da za Adu Bojanu planiraju da u prvoj fazi za četiri do pet godine ulože 200 miliona eura i izgrade 1.500 soba, sportske terene i kongresne dvorane, a 20 do 25 odsto kapaciteta biće otvoreno cijele godine za pripreme vrhunskih sportista. To znači da Ada neće ostati samo nudistička destinacija.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top