Tuesday, December 1 2020
Posljednja vijest

Karisma: U SUSRET CRNOM PETKU, DOBRO POZNATOM SVIMA, KOJI STRPLJIVO CEKAJU NAJBOLJE PONUDE

KarismaPo prvi put građani Crne Gore imaće mogućnost da u periodu od 23. novembra do 30.novembra ove godine, po izuzetno povoljnim cijenama, uplate sebi aranžmane u hotelima Karisma Hotels & Resorts grupacije, koje mogu da iskoriste naredne sezone. Obezbijeđeni popusti za ovu priliku idu čak i do 40 %.
U ponudi su svi hoteli Karisme u Crnoj Gori: Holiday Village Montenegro u Ulcinju, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, kojeg odlikuje mnoštvo sadržaja prilagođenog djeci i odraslima, zatim Wind Rose u Dobroj vodi, opština Bar, takođe, all inclusive hotel sa četiri zvjezdice, koji pruža nezaboravne trenutke i savršen pogled na plavi Jadran. The Long Beach Hotel Montenegro, jedini all inclusive hotel sa tri zvjezdice u Crnoj Gori, nedavno renoviran, nalazi se u opštini Ulcinj i dio je ove fantastične Karismine ponude.
Postoji veliki broj teorija o nastanku praznika, kao i o samom značenju terminu. Ono što sa sigurnošću možemo reći jeste da je Crni petak uvijek nakon Dana zahvalnosti u Americi, koji se obilježava svakog četvrtog četvrtka u novembru. Crni petak je dan velikih popusta i rasprodaja, dan kad su i kupci i prodavci zadovoljni. Ovaj praznik kupovine preuzele su mnoge države i njime počinje sezona Božićnih ponuda.
Karisma grupacija konstantno prati potrebe svojih gostiju i trudi se da inovacijama održava njihovo povjerenje, te osluškuje njihove želje i potrebe. Uz inovacije idu i brojna iznanađenja, koje Karisma s puno pažnje priprema za naše tržište u susret praznicima.
Izaberite neki od Karisminih hotela u Crnoj Gori i čekajte spremni naredno ljeto, ili provjerite ponudu ovog hotelskog lanca, za neki od 32 hotela, koje imaju u vlasništvu širom svijeta.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top