Monday, March 8 2021
Posljednja vijest

Kompanija “Cerovo”: U TOKU REKONSTRUKCIJA DOMA ZDRAVLJA U VLADIMIRU

CerovoNakon uspješno realizovanih projekata u okviru kojih su renovirani crnogorski vrtići i škole, kompanija Cerovo, u saradnji sa nadležnim ministarstvom, Ministarstvom zdravlja i Radio – Televizijom Crne Gore, realizuje još jedan ciklus projekata, pod nazivom „Za ljepše zdravstvene ustanove“. Projekat koji je uveliko u toku, podrazumijeva realizaciju ukupno 6 projekata renoviranja i adaptacija zdravstvenih ustanova širom Crne Gore, saopštio je izvršni direktor kompanije “Cerovo“ Emin Duraković.
Prema njegovimn riječima, društveno odgovorni projketi su već duži niz godina u fokusu poslovanja kompanije Cerovo. Ova kompanija svake godine značajan dio sredstava odvoja za one kojima je pomoć potrebna i tako dio svoje dobiti vraća zajednici u kojoj bitiše.
Kompletnu finansijsku konstrukciju izvođenja radova i materijala pokriva kompanija “Cerovo“ DOO koja je uspjela da animira partnere na projketu, austrijski „Rigips“ – dio najvećeg građevinskog sistema na svijetu „Saint-Gobain“, kao i grčki „Isomat“.
„Poslije uspješno realizovanih projekata u KC Podgorica, DZ Mojkovac i Doma zdravlja Ulcinj, na redu je došla rekonstrukcija DZ u Vladimiru. U okviru ovog projekta radiće se rekonstrukcija toaleta i kupatila u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Od instalacija vode, kanalizacije i struje, preko sanitarija, hidroizolacije, keramike, stolarije, pa do moleraja, sve će biti sanirano po želji predstavnika DZ, kako bi ova ustanova izgledala i funkcionisala po uzoru na evropske i svjetske zdravstvene institucije. Ustanova će dobiti i novi toalet za lica sa posebnim potrebama.
Projektovana vrijednost ove donacije je oko 10 000 €, a s obzirom da je već bilo dodatnih radova ukupna vrijednost će se znati tek na kraju radova, čiji završetak se očekuje sredinom marta“, dodao je Duraković.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top