Tuesday, June 25 2019
Posljednja vijest

Kompanija “Voli”: DONACIJA BOLNICI U BARU, BOLJI OPERACIONI BLOK

Bolnica Bar, Spitali i TivaritKompanija Voli donirala je u četvrtak Opštoj bolnici u Baru 60.000 eura. Ministar zdravlja Kenan Hrapović bio je domaćin potpisivanja ugovora o donaciji između direktora Volija Dragana Bokana i direktora barske bolnice Dragoslava Tomanovića.

Hrapović se zahvalio Bokanu i kompaniji “Voli” „kao osvjedočenom prijatelju zdravstvenog sistema“.

„Kao društveno odgovorna kompanija, vi ste svjesni da ovakvim i sličnim donacijama, kojih je i u prethodnom periodu bio značajan broj, pomažete svim našim građanima, i učestvujete sa nama u ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je kvalitetna zdravstvena zaštita za naše građane“, istakao je Hrapović.

Kompanija Voli slijedeći svoju tradiciju, svake godine donira sredstva zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori. Direktor kompanije Voli, Dragan Bokan kazao je da donaciju upućuju sa posebnim zadovoljstvom i željom da doprinesu poboljšanju kvaliteta medicinskih usluga u barskoj opštini, ali da na ovaj način žele da podstaknu ostale uspješne firme da kroz svoju društvenu odgovornost daju svoj doprinos sve boljem i naprednijem funkcionisanju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori.

„Ulaganje u zdravstvo je ulaganje u osnovne temelje na kojima se gradi prosperitet države. U cilju podizanja nivoa zdravstvene zaštite stanovnika barske opštine, kao ozbiljna i značajna podrška lokalnoj zajednici, a na osnovu prioritetnih potreba bolnice, finansirali smo radove na adaptaciji i renoviranju operacionog bloka u iznosu od 26.300 eura. Pored toga, finansirali smo nabavku specijalnog medicinskog aparata za potrebe operacionog bloka u iznosu od 33.150 eura“, rekao je Bokan.

Direktor bolnice Bar, Dragoslav Tomanović, ističe da ovo nije prva donacija kompanije Voli bolnici u Baru. „U ime pacijenata i zaposlenih u bolnici Bar, izražavam veliku zahvalnost kompaniji Voli, odnosno gospodinu Draganu Bokanu na velikodušnoj donaciji. Ovom donacijom je značajno renoviran operacioni blok i bolnica je dobila najsavremeniji elektrohiruški ultrazvučni operacioni nož- ligašur, koji se koristi i u otvorenoj i laparoskopskoj hirurgiji“, objasnio je Tomanović.

Prema njegovim riječima, bezbjednost pacijenata će biti veća, a vrijeme trajanja operacije značajno skraćeno.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top