Wednesday, June 20 2018
Posljednja vijest

Koncert Dina Merlina: NOVI STANDARDI ZA BUDUCE SPEKTAKLE

 

DinoDino Merlin održao je koncert za pamćenje u Ulcinju. Ovim nastupom, jedinim na plaži u sklopu turneje ,,Hotel Nacional”, oduševio je publiku koja je svaku njegovu pjesmu ispratila od početka do kraja.

Dino je,, kako premosi Antena M, pozvao publiku da sa upaljenim telefonima i upaljačima ,,pomognu Mjesecu i osvijetle noć”.

“Hvala vam što ste mi uljepšali veče, što vidim toliko zaljubljenih i srećnih lica, ostanite uvijek takvi”- poručio je Dino koji je sa publikom pjevao skoro tri sata.

Vjerni fanovi kao dokaz ljubavi Dina su obasipali brojnim sitnicama ,,koje ljubav znače,” a publiku je posebno razgalio izvođenjem ostatka koncerta sa plišanim srcem u ruci.

Koncert ovog muzickog čarobnjaka postavio je nove standarde za sve buduće spektakle u Ulcinju.

3 comments

 1. Dobro što se neko sjetio da ovo uradi….
  Valjda je došlo vrijeme da muziku cijenimo kroz kvalitetnu izvedbu a ne kroz neke gluposti koje su prevaziđene u normalnom svijetu prije sto godina.. Treba jos organizovati ovakve koncerte, neka sledeca bude Ceca, Severina i dr. Nekad su u Ulcinju dolazili Srebrna krila, Zdravko Colic, Lepa Lukic, Lepa Brena…,,

  • dr miko jovanovic beograd

   sedmorica mladih,motenegro 5,maja odzaklijevska,sanja ilic,terusi,luis,sviraali i pjevali po dva mjeseca na nasim terasama.jovan maljokovic,bato kostic(nas meterizanin i limandzija) i mnogi drugisolisti i orkestri.festival pjesma ljeta se jedino u ulcinju zadrzavao ,dva dana,u dubrovniku,budvi ,splitu,pa do rijeke po jedan dan.lijepa vremena…….

  • Ceca pff. ….. Manite se folka, turbo folka i ostale kopi pejst muzike sa grcko-turskog trzista. Dosta nam je toga.
   Sto se tice koncerta sve pohvale. Za organizatora cista nula! Ovo se moze procitati i na drugim portalima. Losa organizacija steti imidzu naseg grada.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top