Sunday, July 5 2020
Posljednja vijest

KONKURS FOTOGRAFIJE

Kancelarija za međunarodnu saradnju i projekte – Opština Ulcinj, u sklopu projekta „Marubi“ – Model saradnje za promociju turizma između Skadra i Ulcinja, finansiranog od strane Evropske Unije, oglašava konkurs fotografije na temu: “Skriveni dragulji Ulcinja”.

Fokus objektiva se usredsređuje na mjesta ili predjele Ulcinja koje turisti prilikom posjete našem gradu ne primjećuju na prvi pogled.

Cilj ovog konkursa je promocija skrivenih ljepota Ulcinja i da se kroz ove fotografije probudi radoznalost turista za istraživanje skrivenih dragulja koje Ulcinj poseduje.

Mjesta koja se preporučuju da ciljate preko vašeg fokusa su sljedeća: kanjon Međureča, planine, površine oko Ulcinjske Solane, rijeka Bojana, ostrvo Ada, Štoj, Velika Plaža, Valdanos, Maslinada, vodeni izvori, Štegvaš, i slična predjela.

Poseban značaj imaju zone u blizini graničnog pojasa sa Albanijom.

Sve ljubitelje ove oblasti – profesionalci ili amateri, pozivamo da fotografišu i predaju fotografije koje se poklapaju sa ovom temom.

Najljepše fotografije će se postaviti u malom parku na šetalištu pored Male Plaže, a takođe će se upotrebljavati kao pozadina za poziranje unutar Umjetničke galerije u ulcinjskom Muzeju na kojima će se naglasiti i ime fotografa.

Pozivamo sve zainteresovane da ne propuste ovu šansu samopromocije i istovremeno da doprinesu turističkoj promociji prirodnih ljepota Ulcinja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top