Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Konvencija URE: PODRSKA STIGLA I OD GUDRUN STAJNAKER

 

FB_IMG_1517528338780„Samo nove generacije mogu stvari u ovom gradu promijeniti na bolje. Mi imamo časne ljude i odličan program za prosperitet Ulcinja na svim poljima“, rekao je nosilac izborne liste Građanskog pokreta URA Omer Bajraktari na završnoj konvenciji ove stranke koja je u četvrtak veče održana u Velikoj sali Opštine Ulcinj.

Lider URE Dritan Abazović pozvao je albanske nacionalne stranke da nakon 4. februara zajedno pošalju DPS u opoziciju. „Mi ne želimo ništa samo da DPS ne dođe na vlast“, rekao je on pozivajući one koji su do sada bili na vlasti da se povuku, jer nijesu ništa uradili za Ulcinj već su se vodili samo ličnim interesima.

Abazović je kritikovao političke protivnike, visoke funkcionere DPS-a i Demokratske partije, a posebno lidera Force Nazifa Cungua za koga je rekao da je čovjek sa stotinu lica. „Ljudi prevaranti ne mogu voditi naš grad. Dva puta si imao šansu. Treba li sto puta da ti damo šansu?“, kazao je on.

Na konvenciji su govorili nosioci politika URE koji se nalaze na listi kandidata za odbornike, kao i građani koji su podržali ovaj politički pokret, Marko Vukmanović i Munib Abazi.

Na skupu je pročitano i pismo podrške URI od strane bivše njemačke ambasadorke u Podgorici Gudrun Štajnaker, koja je navela da „svijet gleda na Ulcinj zbog Solane“.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top