Monday, March 8 2021
Posljednja vijest

Kosarka: MIHAILOVIC BLISTA U BELGIJSKOM „OKAPI ALSTU“

MihailovicNaš internacionalac i bek-šuter, Vladimir Mihailović (30), ove sezone u belgijskom “Okapi Alstu” ima statistički najbolji učinak u dosadašnjoj karijeri, piše “Pobjeda”.

U jednom od najjačih belgijskih timova Ulcinjanin je prva ofanzivna opcija. U posljednjem meču, porazu 81:76 od Limburga, upisao je 24 poena. Ekipa ima skor 4-2 i druga je u svojoj grupi pred drugu fazu šampionata.

Povremeni reprezentativac Crne Gore, nekada standardni prvotimac Budućnost Volija, ove sezone ima izuzetan učinak: čak 20,3 poena uz 3,8 asistencija u prosjeku i vrhunskih 49,1 procenata šuta iz igre, uz 44 procenta realizacije za tri poena.

Mihailović je tokom karijere igrao i za barski Mornar, u Budućnost Voliju bio je od 2010. do 2014. godine. Potom je igrao za belgijski Ostende, njemačke Tubingen, S. Oliver, Oldenburg, ponovo za Ostende, pa za Anvil u Poljskoj i Cmoki u Bjelorusiji. U Okapiju je od 2019. godine.

Tokom karijere do sada Mihailović je bio četiri puta prvak Crne Gore i tri puta osvajač Kupa Crne Gore kao član Budućnost Volija. Sa Ostendeom osvojio je duplu krunu u Belgiji 2018. godine.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top