Thursday, August 6 2020
Posljednja vijest

Kuzman: BLOKIRALI MI ZIRO-RACUN, A DA ME NIJESU OBAVJESTILI

Vlasnik Fitness kluba “Massage” Srđan Kuzman zatražio od Ministarstva unutrašnjih poslova da mu omogući pravo na život i rad kako bi mogao izdržavati svoju porodicu.

On je u policiji saopštio da mu je Poreska uprava blokirala žiro-račun, a da ga o tome nije ranije informisala. “I to po osnovu kazne od tri hiljade eura koju mi je izrekla u avgustu prošle godine inspektorka Nadežda Bulatović prilikom kontrole mog štanda za masažu ispred hotela ‘Otrant’”, rekao je on napominjući da o tome nije primio nikakvo rješenje niti je išta potpisao.

Prema njegovim riječima, pitanje je onda na osnovu čega je blokiran žiro-račun njegove organizacije.

On je rekao da je u avgustu podnio krivičnu prijavu protiv Bulatovićeve i izrazio uvjerenje da je ona u sprezi sa direktorom HTP “Ulcinjska rivijera” Radomirom Zecom.

“Smatram da je u pozadini svega jedno korupcionaško djelovanje tih lica koji su zbog trenutne moći i zloupotrebe nekih institucija pokušali da me reketiraju i tako mi nanesu finansijsku štetu”, kazao je Kuzman u policiji ističući da nijedan salon masaže u Crnoj Gori nikada nije kažnjen kaznom od tri hiljade eura.

One comment

  1. nema veze,bices ti prvi :)

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top