Saturday, August 8 2020
Posljednja vijest

Lamezevic Djeki: VODA NA MREZI NEISPRAVNA

Reakcija Fuada Lameževića, člana GO Pozitivne iz Ulcinja, na izjavu gradonačelnika Ulcinja Fatmira Đeke, koja je objavljena u “Vijestima”:

Građani Ulcinja najbolje znaju kako nastavljenom praksom lošeg rukovođenja gradom i javnim preduzećima, opština sa najvećim razvojnim potencijalom postaje jedna od najsiromašnijih u Crnoj Gori.

Kao rezultat lošeg rukovođenja preduzećem JU “Vodovod i kanalizacija” za posljedicu imamo dug od preko pola miliona eura, neisplaćene višemjesečne zarade radnicima, višak radnika i vodovodni i kanalizacioni sistem u neodrživom stanju. Posljednje najbolje pokazuje slika filtera koji su skinuti sa mreže Ulcinjskog vodovoda, pa je voda mikrobiološki potpuno neispravna skoro čitave godine.

Nadalje, gubici vode su ogromni jer u toku sezone pritisak vode prelazi preko 10 bari kod krajnjeg potrošača, a prosječno pritisak bi trebalo da bude do 3,5 bari, te zbog toga cijevi pucaju, gubi se ogromna količina vode, što na kraju građani plaćaju. Od dolaska na vlast aktuelnog gradonačelnika račun Opštine Ulcinj je neprekidno u blokadi.

Stoga, još jednom pozivam gradonačelnika  Ulcinja da se lati zakona i propisa, jer jedino na takav način Opština Ulcinj, njeni građani i radnici  JU “Vodovod i kanalizacije” mogu očekivati ekonomski i svaki drugi boljitak.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top