Saturday, August 8 2020
Posljednja vijest

Lamezevic: STRANKE NA VLASTI RADE SAMO ZA LICNE INTERESE

 

Fuad LamezevicPredsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Ulcinju Fuad Lamežević izjavio je da je nefunkcionisanje vladajuće koalicije u Ulcinju samo potvrda da partije vlasti rade isključivo za lične uskopartijske interese, a ne za interese grada i građana.

“Ponašanje političkih subjekata koji čine vlast u gradu je krajnje neodgovorno prema građanima, koji po logici stvari očekuju prosperitetniju budućnost kroz intenzivni i odgovorni rad i saradnju koalicionih partnera. Međutim, umjesto takvih očekivanja, Ulcinj je dobio, od samog početka, nefunkcionalnu koaliciju, koja iščekuje dan kada će i kojoj od partija DPS ponuditi pomoć da uz nju vlada gradom”, smatra Lamežević.

On navodi da bi, da su vladajuće političke partije bile onoliko aktivne u ispunjavanju obaveza prema građanima i gradu, koliko su bile u razgovorima i pregovorima sa DPS radi očuvanja svojih pozicija i funkcija, Ulcinj umjesto najsiromašnije primorske opštine bio jedna od najbogatijih na Crnogorskom primorju.

“Pozitivna Crna Gora poziva čelnike svih političkih partija da nađu rješenje za izlaz iz postojeće krize i da, bez obzira na to ko će u budućem periodu sjedjeti u foteljama gradonačelnika, predsjednika Skupštine i njihovih saradnika, okončaju lošu praksu rukovođenja gradom, kako bi omogućili funkcionisanje opštinskih službi i konačno počeli da rješavaju nagomilane socio-ekonomske probleme Ulcinjana”, zaključuje Lamežević.

 

One comment

  1. e nije za dzhabe ona ‘Josh ne sviche rujna zora’ mnogima nikako da dodje iz g….e u glavu t.j. nikako da im svane

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top