Friday, July 10 2020
Posljednja vijest

Lamezevic: ULCINJ DA OSNUJE PREDUZECE “PARKING SERVIS”

Fuad LamezevicOpštinski odbor Pozitivne Crne Gore Ulcinj poziva nadležne da iznađu mogućnost da u što kraćem roku osnuju preduzeće “Parking servis” u Ulcinju, kako bi sljedeću turističku sezonu dočekali u što uređenijem saobraćajnom ambijentu, navodi se u saopštenju predsjednika OO Pozitivne Ulcinj Fuada Lameževića.

“Već dugo najavljivano osnivanje Preduzeca “Parking servis” u Ulcinju do sada nije naislo na razumijevanje nadležnih, zbog toga trpe grad, građani kao i turisti, kako u toku turisticke sezone, tako i u periodu van nje. Takođe, osnivanje Parking servis-a imalo bi pozitivni ekonomski efekat  kako za budžet grada, tako i za građane Ulcinja time što bi se smanjio i broj nezaposlenih”, navodi on.

Pozitivna poziva nadležne da u što kraćem roku osnuju preduzeće “Parking servis” u Ulcinju, kako bi sledeću turističku sezonu dočekali u uređenijem saobraćajnom ambijentu.

 

3 comments

 1. Ko je ovaj skoje je grane pao????

 2. a vidji kraljaaaa……nema nikakvog parkinga,tj ogroman nedostatak parking prostora, a ovakav lik zagovara osnivanje parking servisa….

  ljudi, jel ste normalni??? prvo, napravite parkinge, objezbedite parkinge kako lokalcima tako i turistima, pa onda pravite preduzeca.

  sto se ne iskoristi prostor ispod ploce??

  ispod zidina starog grada, ili na mjestu bivseg hotela Galeb….onako lijep hotel ste srusili bagro. Nije vam titograd kriv, nego vi , ulcinjani…

  i ovaj parking servis ce biti na teret ulcinjana, skidace obicna auta, smrtnika, a od lokalnih kvazi krimosa ce bjezati…

 3. Eh pa ja se cudim ovim citateljima na tako glupavim komentarima.Prvo ovoga svako zna i zna da je odlican momak.Drugo,parking prostora ima i to jako puno,samo nema ko to da uredi…I ne mogu da vjerujem da cim neko ponudi neko korisno i pametno rjesenje odmah naidje na kritike..E ovaj narod nista zasluzio nije !

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top