Wednesday, December 12 2018
Posljednja vijest

Lider SDP-a u Ulcinju: ZAUSTAVITI POHARU I KRENUTI U OBNOVU

 

IMG-679b9b09574d5420305797a593f7aed4-VSastankom sa članovima Opštinskog odbora i aktivistima, kojem su prisustvovali visoki funkcioneri stranke na čelu sa liderom Rankom Krivokapićem, SDP je u subotu ozvaničila početak kampanje za lokalne izbore.

„Mi već gotovo tri decenije imamo postojanu politiku u Ulcinju. Imamo ljude, a sada i na čelu mlade ljude koji su stasali u ovoj partiji i koji su spremni da je vode u novo doba“, rekao je Krivokapić.

On je istakao da nema razvijene Crne Gore ako se Ulcinj ne vrati na svoju staru slavu.

„Ulcinj je više bio Evropa 80-tih godina prošlog vijeka nego što je sada. Ulcinj je bio pun Evrope, pun razvoja, pun radnih mjesta, u Ulcinju se živjelo i stvaralo i vidjela budućnost. Glas za SDP obezbjeđuje obnovu i razvoj Ulcinja. Iznad svega, da ste glasali časno, da će taj vaš glas važiti i u prošlosti i u budućnosti“, kazao je on.

Prema njegovim riječima, sa ljudima kao što su Skender Elezagić i Naser Resulbegović, te ostalima u Opštinskom odboru ove stranke i drugim uglednim ljudima koji stvaraju i koji su slobodni, može se zaustaviti pohara i početi obnova Ulcinja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top