Thursday, July 9 2020
Posljednja vijest

MANS: VIKENDICU NA BOJANI IMA I ANA KOLAREVIC

Jedan od razloga za odsustvo konkretne akcije na suzbijanju nelegalne gradnje na Bojani leži u činjenici da se među vlasnicima nelegalnih objekata nalaze brojni političari, njihova rodbina, kumovi, bliski prijatelji, kazali su iz MANS-a, a prenosi „Dan“.

„Prema podacima iz kataloga privremenih objekata na Bojani, jedan od vlasnika nelegalne vikendice je i premijerova sestra Ana Kolarević koja posjeduje dvospratni objekat ukupne površine 84 kvadrata. Objekat se nalazi na parceli br 1142/1, katastarska opština Gornji Štoj koja se vodi na državu Crnu Goru“, precizirali su iz MANS-a.

Na Bojani objekte imaju premijerov bliski prijatelj Veselin Barović i prvi čovjek lokalnog DPS-a Ljoro Nrekić, protiv koga je MANS svojevremeno podnio i krivičnu prijavu zbog nelegalnog priključivanja objekata na struju i sumnje da je kao direktor ulcinjske Elektrodistribucije morao imati informaciju o tome koliko je objekata nelegalno priključeno.

Podaci iz najnovijeg kataloga privremenih objekata, kako su istakli, pakazuje da u istom objektu, ukupne površine od 123 kvadrata, po 41 kvadrat imaju bivši ulcinjski policijski funkcioner Sreten Glendža i njegov kolega iz Uprave policije, kao i Vojin Žugić, koji je rođak aktuelnog ministra finansija Radoja Žugića. To je, smatraju u MANS-u, bio jedan od ključnih razloga za potpunu pasivnost Uprave policije.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top