Sunday, May 31 2020
Posljednja vijest

Mardjonovic: Kosovska ulica bez rasvjete, Opstina ne odgovara na pozive gradjana

Boris MardjonovicČlan Građanskog pokreta URA, Boris Marđonović, u saopštenju za medije kaže da je “Kosovska ulica duže od sedmicu dana bez javne rasvjete”. “Nadležni u Opštini već danima ne odgovaraju na pozive građana. Gotovo da ne prođe ni jedan dan da se ne dogodi neki saobraćajni udes. Bankine pored puta i evidencija Hitne pomoći su izgleda jedini svjedoci noćnih auto trka i uplašeni građani koji ne znaju kome da se obrate za zaštitu. Policija odbija da vrši uviđaje ako nema teže povrijeđenih. Nedavno je jedan automobil preskočio trotoar i prevrnuo se ispod potpornog zida visine preko 3 metra. Igrom sretnih okolnosti vozač je ostao nepovrijeđen”.
Marđonović dalje navodi da “na parkingu pored puta, gdje inače sa strahom ostavljamo kola, jer su ih ne jednom već više puta udarali i pobjegli, svaki dan čistimo smeće iza kratkih predaha dostavnih službi. Iako samo jedno domaćinstvo plaća smeće preko 18€ mjesečno iako nikada ne dostavljaju račune, ne postoji ni kanta niti služba koja brine o njemu”.
“Pitam se, da li smo zaista zaslužili ovakav odnos lokalnih vlasti i da li ima uopšte smisla imati bilo kakva očekivanja od njih”, zaključuje se u reagovanju Marđonovića.

One comment

  1. Gospodine Marđonoviću,
    neradi rasvjeta i drugim ulicama ali naravno kad neradi u Vašoj onda to vidite i onda Vam smetaju razne druge stvari.
    Ima većih problema u gradu ali ćutite o tome jer vas lično ne dotiče.
    Eto odličan primjer zašto se kod nas koristi politika…
    Nebitno koja politička stranka.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top