Sunday, April 5 2020
Posljednja vijest

Markovic: DIVLJA GRADNJA I U ULCINJSKOJ MASLINADI

 

Dusko MarkovicPredsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković izjavio je da su državni organi utvrdili da postoji nelegalna gradnja u ulcinjskoj Maslinadi.

„Pošli smo tamo i vidjeli da ima nelegalnih objekata, divlje gradnje, konstatovali smo to, dali smo Građevinskoj inspekciji, obavijestićemo i Opštinu“, rekao je crnogorski premijer.

On je dodao da iako je tražena asistencija i podrška lokalne vlasti, ona nije dobijena.

4 comments

 1. Cisti vasar, Sve je pocelo kad je Ljoljo micetic napravio kucicu u maslinadi pa Gzim Hejdinaga dozvolio svome Šuraku gradnju 25 Apartmana !!!
  Sram da vas je ulcinjanji Po*rali ste se po djedovini svi grade sve I svasta,li dolaze svakakvi jedan dan ce neko od svih tih kuca zaboraviti da ugasi rostilj ili cigaretu, I eto vam maslinade u plamenu kao prosle godine

 2. Divlja gradnja je pandemija Crne Gore i Ulcinja. Ovakva izjava je vredjanje inteligencije u gradu gdje je nacionalni sport da udješ na državno zemljište i sagradiš stambenu zgradu, kuću, apartmane!!

 3. Albiniq, Inteligencija je bas na Nivou Slazem se,
  Odbor Maslinara Cuti nikakve komentare nemaju, zasto Samo gledaju da uzmu odstetu od svojih izgoretih maslina u bazbuluku, Samo da sve ne zadesi ista sudbina,
  Probudi te se maslinari,
  Pozdrav

 4. Postao je presmijesan, cal smijesniji od glasača koji ga glasaju. Ne postoji ništa sporno sto neko gradi na svoje, neka grade zgrade. Pocece da pričaju – ne daj bože da te Markovic brani ko sto se branio od divlje gradnje, devastacije, loših privatizacija i sličnih termina koje on nažalost ne prepoznaje.
  Šteta za pokoljenja Ulcinja.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top