Tuesday, March 26 2019
Posljednja vijest

Mehmeti i Ministarstvo: ZEC NA ADI NELEGALNO GRADI

 

Mikan Zec, Saubih MehmetiHotelsko-turističko preduzeće „Ulcinjska rivijera” nelegalno gradi prizemni objekat na Adi, uprkos tome što je urbanističko-građevinski inspektor donio rješenje o zabrani izvođenja radova.

Kako pišu “Vijesti”, objekat veličine oko 100 kvadrata nalazi se u krugu nudističkog naselja, sa lijeve strane, u blizini skretanja za Barbanu, a radi se navodno o budućoj teretani ili prodavnici.

Prijavu Ministarstvu turizma i održivog razvoja podnio je načelnik ulcinjske komunalne policije Saubih Mehmeti 2. aprila.

“Tokom redovne kontrole, 27. marta identifikovan je nelegalan građevinski objekat na lokaciji Ada Bojana. S tim u vezi, dostavljamo vam i foto dokaz sa opisom, na nadležnost i postupanje” piše u dopisu Mehmetija.

Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma “Vijestima” je potvrđeno da je HTP Ulcinjska rivijera, na čijem čelu je Radomir Mikan Zec, u krugu nudističkog centra Ada Bojana u grubim građevinskim radovima izgradila prizemni objekat.

“Shodno iskazu investitora, namjera je bila da se obnovi objekat koji je već ranije postojao, a koji je oštećen uslijed vremenskih nepogoda. Međutim, investitor nije prijavio radove u skladu sa Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata, te je iz tog razloga urbanističko građevinski inspektor donio zabranu radova”, odgovoreno nam je iz tog resora.

Prema pouzdanim saznanjima “Vijesti”, urbanističko-građevinski inspektor rješenje o zabrani radova donio je tokom prošle sedmice.

Bez obzira na ovo rješenje, investitor je nastavio sa radovima.

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top