Monday, January 18 2021
Posljednja vijest

Meridian donirao EKG aparat odjeljenju kardiologije u KBC-u

 

Kompanija Meridian, jedna od najvećih evropskih i crnogorskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priredjivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, bila je primjer humanosti i društvene odgovornosti u toku borbe protiv pandemije COVID-19.

Meridian najavljuje nove akcije u obliku donacija , već od sledeće nedjelje  u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom , svjesni da je pomoć i dalje neophodna najugroženijim gradjanima Crne Gore. Samo zajedništvom možemo prebroditi situaciju koja je zadesila našu zemlju.donacija 696x386

Osim brojnih donacija u vidu paketa pomoći najugroženijima u gradovima Crne Gore, kao i u drugim zemljama Balkana, Meridian je pomoć uputio i kliničko-bolničkom centru Crne Gore i donirao EKG aparat odjeljenju kardiologije.

Meridian je brojnim donacijama bio uz svoj narod u teškoj situaciji koja je zadesila ne samo zemlje Balkana, već i svijeta. Više puta su izrazili svoju zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su bili prvi na liniji u borbi protiv COVID-19, kojima su takođe donirali zaštitnu opremu.

Kompanija Meridian je svojim donacijama pokazala važnost humanosti i solidarnosti, dajući primjer svim organizacijama kao i pojedincima da budu društveno odgovorni i da pruže pomoć kome je potrebna kako god su u mogućnosti.

76 comments

  1. Bravo za vas, to je za pohvalu..

  2. Svaka cast.

  3. Svaka cast,pravi potez jedne velike firme

  4. Svaka cast meridijanu veliki humanisti

  5. svaka cast, akcije se nastavljaju..

Postavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top